Over Bostoen

Thuiskomen, da's bostoen

Ons verhaal

Bij Bostoen bouwen we niet zomaar huizen, wij creëren jouw thuis. Dat ene nest waar je volledig jezelf kan zijn. Van begin tot eind voor jou gerealiseerd, telkens met respect voor mens en milieu. Thuiskomen, da’s bostoen.

Wat is sleutel-op-de-deur bouwen?

Sleutel-op-de-deur betekent bij Bostoen zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Wij nemen het hele bouwproces op ons.. Ontdek de grote voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen.

Vacatures

Wonen, bouwen, samenwerken en met goesting komen werken, dat is thuiskomen bij Bostoen. We staan steeds open om nieuw talent in huis te halen. Kom jij straks ook thuis bij Bostoen?

Partners en maatschappelijke projecten

Bostoen zet zijn schouders onder een aantal sociale projecten uit onze directe omgeving. Want ook de vierde wereld in onze buurt, kansarmen of mensen die het minder makkelijk hebben, willen gerespecteerd worden in die enige plek waar het puurste geluk kiemt, “hun warme thuis”.


Waarom kiezen voor Bostoen?

Voor onze woonprojecten kiezen, jouw bouwontwerp realiseren of in onze appartementen stappen. Bij Bostoen bouwen we niet zomaar huizen, wij realiseren jouw thuis. En dat doen we via onze 7 engagementen.

Getuigenissen van klanten

Niets waardevollers dan het eens uit de mond van onze klanten te horen. Wat vertellen onze klanten over "thuiskomen"? En hoe hebben zij de samenwerking met Bostoen ervaren? Lees hier enkele getuigenissen.

De familie Bostoen blikt terug op 40 jaar

Bostoen bestaat reeds meer dan 40 jaar, dat is 40 jaar Belgische bouwgeschiedenis, van fermettes tot passiefhuizen. Een verhaal van ups en downs, van pech en succes, van durven, doen en vooruitkijken.

logo charter duurzaam ondernemen 2017