Partners en maatschappelijke projecten

Partners

handshake business 541px

Bond Beter Leefmilieu

Bostoen ging een uniek partnerschap aan met de Vlaamse milieukoepel Bond Beter Leefmilieu, de onafhankelijke federatie van meer dan 140 natuur- en milieuverenigingen in Vlaanderen. Ons gezamenlijk doel? Een gezondere en duurzamere wereld!

Passive for Architects

Passive for Architects is een samenwerkingsverband tussen bedrijven die op een innovatieve manier durven te werken aan de toekomst en heeft tot doel een platform te bieden aan architecten voor hun technische uitdagingen inzake energievriendelijk bouwen.

Energy Saving Pioneers

Energy Saving Pioneers is een coalitie die voorlopers in energiebesparing samenbrengt en beleidsmakers informeert omtrent de economische, sociale en ecologische meerwaarde van energiebesparing. We ijveren voor een ambitieus energiebesparingsbeleid.

VOKA milieucharter 2015

Bostoen kreeg het VOKA charter duurzaam ondernemen 2015 overhandigd. Het charter staat in teken van continue verbetering van de prestaties met een focus op milieu, sociale en economische thema's.

Charter der Woningbouwers

Bostoen is toegetreden tot het Charter der Woningbouwers, een kwaliteitsmerk dat staat voor eerlijk, betrouwbaar en degelijk bouwen. Naast het vakmanschap hebben wij ook oog voor de belangen van onze klanten.

Immoproxio

Bostoen ging een samenwerking aan met Immoproxio, een vastgoedsite met ruim aanbod over heel Belgiƫ. Alle woningen en appartementen die wij aanbieden worden voortaan ook op Immoproxio geadverteerd. Een extra service voor de surfer die op zoek is naar zijn nieuw warm nestje.

Maatschapp. projecten

hand shake love 541px

De Tandem

De Tandem is een organisatie die zorgt voor thuisbegeleiding van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. De vzw vormt letterlijk een tandem met de kinderen zelf, met de ouders van de kinderen, en nu ook met Bostoen.