Staatsbonactie:
Gratis afwerkingspakket bij aankoop van een woning of appartement*

In de kijker
30.08.2024

Ontdek onze Staatsbonactie

Op 4 september 2024 vervalt de uitgifte van de 1-jarige Staatsbon. Eén dag later kan dit bedrag opnieuw geïnvesteerd worden en velen zullen dit opnieuw doen, zo blijkt. De kans is groot dat het nettorendement deze keer een stuk lager zal liggen.

Waarom niet opteren voor vastgoed? Het is een weloverwogen en voordelige alternatieve investering, die bovendien in september door Bostoen wordt aangeboden met een gratis afwerkingspakket tot 20.000 euro bij aankoop van een woning en tot 10.000 euro bij aankoop van een appartement!* Dit omvat onder andere schilderwerken, vloerafwerking, aanleg terras of oprit, extra keukenbudget, etc.

Kiezen voor een nieuwbouw van Bostoen is kiezen voor een gegarandeerd rendement en zekerheid van inflatiebestendige huurinkomsten. Bovendien geniet je een mooie meerwaarde bij verkoop. Nieuwbouw heeft ook vele voordelen op vlak van duurzaamheid en voorzieningen: de bouwprojecten zijn nagelnieuw en bijzonder energie-efficiënt.

Kortom, koop vandaag nog een woning of appartement bij Bostoen en proef van de vele unieke voordelen!

Gratis afwerkingspakket tot 20.000 euro bij aankoop van een woning*

Gratis afwerkingspakket tot 10.000 euro bij aankoop van een appartement*

*Actie onder voorwaarden, geldig van 01/09/2024 t.e.m. 30/09/2024. Dit aanbod is van toepassing op een door Bostoen bepaalde selectie van woningen en appartementen zoals aangeduid op de website en is niet cumuleerbaar met andere promoties. De waarde van het afwerkingspakket is afhankelijk van en verschilt ngl. de verkoopprijs van een woning of appartement. De geafficheerde prijs is een maximale prijszetting voor een afwerkingspakket en is inclusief BTW.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen zorgen, bij Bostoen vind je een uitgebreid aanbod aan duurzame woningen en appartementen voor ieder budget.

Doorzoek onze woonprojecten

Bostoen Hof Pattyn in Astene nieuwbouw energieneutrale gezinswoningen render voorgevel